....usměvavé oči....

Dobří lidé žijou! ;)

23. 6. 2009 20:32

Říká se, jak je ten dnešní svět zkaženej, morálka upadá a všichni myslej jenom na sebe. Podle mě si tohle mysleli lidi vždycky, no jo, ta dnešní mládež... Že to taky pravidelně slýcháte...? ;)

Tak já vám napíšu krátkej příběh, co se mě stalo jedno páteční odpoledne. Byla jsem s mamkou v Hradci Králové, autem, a pokoušely jsme se zaparkovat. Po delším čase se nám to povedlo, jak je však ale dnes už v HK normální, na placeném parkovišti. Vyskočila jsem z auta, mimochodem krásně lilo, a s úsměvem jsem se jala studovati, kudy do tý potvory plechový vhodit peníze. Už jsem na to téměř přišla, když se za mými zády ozvalo nejisté: "Slečno..?" Kdo by po mě co ve městě chtěl, nikdo mě tady nezná..??? Přesto mi to nedalo a otočila jsem se. Za mnou u nějakého stříbrného auta stála mladá slečna (či snad paní? ;) a dívala se mým směrem. Pokračovala ve větě: "Slečno, nechcete parkovací lístek? Já už odjíždím." Nadšeně jsem lístek přijala a drobáky jsem hodila zpátky do kapsy. Tahle maličkost mě moc potěšila, protože  i když to je smutný, tak s takovouhle laskavostí se moc běžně na veřejnosti mezi cizíma lidma nesetkávám. ;)

Zobrazeno 1010×

Komentáře

Kupička

Jo, tak přesně takovýhle maličkosti jsou hrozně fajn a dokážou vykouzlit úsměv na rtech! ;)

KataK

jo, to potěší;)

ObiSkyWalker

Je fajn, že i takoví lidé se najdou, resp. že se odhodlají k takovému činu.<br />
S podobným přístupem jsem se už setkal např. při dlouhých frontách na pokladny v bance, kdy jeden z čekajících musel odejít, tak dal svůj lístek právě přicházejícímu :-).

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio